Her er lidt information om de 2 klubber jeg er medlem af, du kan læse meget mere om klubberne ved og trykke på linket til deres hjemmeside, god fornøjelse 🙂

Viborg Cycling – Viborg MTB

Viborg Cycling er grundlagt som elite cykel klub i 2005, klubben blev dannet ved en sammenlægning af Viborg amatør cykelklub som blev stiftet i 1938 og Viborg mountainbike klub som blev stiftet i 1999.

Klubbens mål er at få så mange som muligt ud at cykle, om det er elite eller motion så er der plads til alle, hos os kan man køre Landevej – MTB – Cross.

Klubben er medlem af: DCU – DIF – DGI – Viborg Idrætsråd.

Vi har klubaften den 1. mandag i hver måned fra 19 til 21 – hele året på nær juli måned, vi holder til ved Fitness Viborg, når du står ved receptionen gå lige ud gennem døren ved fjernsynet så finder du os nede i kælderen.

Se mere om Viborg Cycling / Viborg MTB på : www.viborgcycling.dk

partners_viborg_cycling

 

 

 

Ravnstrup KFUM Mountainbike

Vi henvender os til dem, som vil køre i skoven på opmærkede mountainbikeruter, uanset køn og alder, trænet eller utrænet. Med andre ord, ALLE kan være med. Børn, unge og voksne vi har alle aldersgrupper i klubben.

Træningen vil blive tilrettelagt således, at alle kan blive udfordret på deres niveau. Ud over den almindelige træning, vil vi forsøge at deltage i forskellige mountainbikeløb, arrangere familieture, træningsture til andre mountainbikeområder og lave forskellige sociale arrangementer.

Mountainbike sporten er en herlig udendørs sport, fyldt med sjov, action, udfordringer, sammenhold og fantastiske naturoplevelser. En sport hvor alle kan være med.

Medbring din cykel, hjelm og godt humør – så klarer vi resten.

Se mere om Ravnstrup kfum på : www.ravnstrupkfum.dk

partners_hald_ege