Om Sille Dahl Forsberg


 

Fødselsdag: 29.05.2002Sille_2_250

Fødeby: Viborg, Danmark

Bopæl: Viborg, Danmark

MTB Klub: Hald Ege MTB / Viborg Cycling/MTB

Jeg startede med at kører mountainbike i 2012, da jeg fik en brugt MTB og da den blev for lille, arvede jeg min fars carbon MTB, som jeg har kørt på indtil 2015.

Jeg træner i Hald Ege MTB klub sammen med ca. 60 andre børn og har i 2013 og 2014 deltaget i WeBikecup, KidsLiga og Cykelbørsen Vintercup.

Jeg kan godt lide at komme til løb, det er udfordrende og man møder en masse fra andre klubber, der er vilde med at cykle.

Jeg har også kørt nogle træningsløb, der har været afholdt om aftenen i vinter 2014 arrangeret af Viborg Cycling. Det er udfordrende at kører i den mørke skov og sjovt at overhale nogle af de voksne og så er der tændt bål, hvor man kan hygge lidt bagefter.

Det er sjovt at kører MTB, men også nogen gange hårdt, især hvis man vælter og slår sig, men så er det bare ”op på hesten igen” som man siger. Jeg smiler meget, når jeg cykler!

2015 bliver et spændende år.

Jeg glæder mig til at udvikle min teknik på den nye fede børne-teknikbane, der er lavet i min klub HALD EGE, den er mega sej.

Jeg skal være ambassadør for Rolsted cykler i Viborg og har fået den sejeste Specialized cykel, jeg skal rundt i skovene på.

Se mere om min nye cykel her 🙂

Jeg har fået licens og skal deltage i SRAMliga, WeBikecup og KidsLiga, og når det bliver koldt Cykelbørsen Vintercup.

JEG GLÆDER MIG VILDT TIL AT TRAMPE I PEDALERNE.